Чекор до сите светски саеми
БЕРЛИН
FRUIT LOGISTICA
Саем за овошје и зеленчук
Локација
Berlin ExpoCenter City, Berlin, Germany
Дата
05.02-07.02.2020
Организатор
Messe Berlin GmbH
Messedamm 22 14055 Berlin Germany
Тел:
+49 30 3038-0
Факс:
+49 30 3038-2325
Проектен Тим
Тел:
+49 30 3038-2045
Факс:
+49 30 303891-2045
Група на производи/услуги
dried fruits, Ecological Products, Fresh convenience products, Fruits, IT Services, Logistics, Merchandise Presentation, Nuts, Packaging Technology, Services, Software, Storage Technology, Transport, Vegetables

Организаторите го задржуваат правото да го променат датумот на одржување на саемите.