НЕПРОПУШТАЈТЕ ЈА НАШАТА КОМПЛЕТНА АКЦИСКА ПОНУДА ЗА ГРЕЕЊЕ НА СЕМЕЈНИ ИЛИ КОМЕРЦИЈАЛНИ ОБЈЕКТИ

Потребно Ви е решение за греење во Вашиот дом или деловен објект?

Сакате квалитетно, комфорно и економично греење.

На Вистинското место сте.

Соодветно Вашите желби и потреби креираме и изработуваме висококвалитетни системи за греење или греење и ладење.

TEHNO AUTO, повеќе од 31 година е Ваш сигурен партнер во областа на греење и климатизација.

Застапуваме на Македонскиот пазар врвни брендови, од кои што би ги истакнале: THERMOFLUX, RHOSS, PANASONIC, BAXI, VIVAX, ECOFLAM итн.

Воедно имаме спремен инженерски тим, како и сертифициран сервисен тим, за да секогаш на нашите купувачи им обезбедиме максимална сигурност и задоволство од користењето на опремата за греење.

Со нашето искуство ќе Ви помогнеме да го донесете вистинскиот избор за греење или греење и ладење, без разлика дали се работи за нови објекти или пак менување, реновирање на инсталации во постоечки објекти: станови, куќи, комерцијални (деловни) објекти.

Дел од нашата богата палета на производи:

✓ Само греење или греење и ладење со топлински пумпи

✓ Висококвалитетно греење на пелети

✓ Греење со економични електрични котли

✓ Греење на гас и нафта

✓ Изработка на системи за подно греење

✓ Радијаторско греење

✓ Вентилконвектори (фенкојлери)

✓ Калорифери

* Олеснете си ја Вашата инвестиција со можност за аплицирање и добивање на загарантирана GEFF Субвенција од Европска Банка,
со 15% до 20% поврат на комплетната инвестиција за греење, со Топлинска Пумпа или Греење на пелети.

ИНВЕСТИРАЈТЕ ВО СИСТЕМ ЗА ГРЕЕЊЕ
КОЈ НИКОГАШ НЕМА ДА ВЕ ИЗНЕВЕРИ,
НО ЌЕ ВЕ СЛУЖИ СО ГЕНЕРАЦИИ

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Контакт

СТАНИ ЧЛЕН

ПОНУДА – ПОБАРУВАЧКА

WWW.SAEMI.MK