Во новиот салон на ДЕЛО ДЕКОР ќе најдете голем избор на тапети, фото тапети, секаков вид завеси, драпери, опрема за осветлување

ТАПЕТИТЕ НИКОГАШ НЕ ИЗЛЕГЛЕ ОД МОДА.

Тапетите, фототапетите, а сега и 3D тапетите се вистинскиот избор за брзо да ја реализирате вашата цел.

Тапетите со новите технологии за нивна изработка и морето на дизајни, денес на голема врата се враќаат во нашите станови, куќи, викендици, канцеларии, ресторани, хотели... Тоа е причина да не посетите и да дознаете повеќе за нашата понуда, но и за креациите кои на вашите простории, буквално за еден ден, можат да им дадат сосема поинаква модерна димензија.

ПОГЛЕДИНИ ГИ СИТЕ ПРОИЗВОДИ →

Следниот чекор на вистинскиот пат е да не посетите во ДЕЛО ДЕКОР на новата локација на Бул. Теодосиј Гологанов бр. 60 , наспроти ресторан Воденица Мулино.

Контакт

СТАНИ ЧЛЕН

ПОНУДА – ПОБАРУВАЧКА

WWW.SAEMI.MK